Fillers- behandlingar
Fillers

Rynkbehandling med hyaluronsyra, även kallat fillers, är något för dig som vill förbättra ditt utseende på ett diskret och naturligt sätt. Behandlingen är effektiv och ger ett hållbart resultat. Genom att återfukta, bevara och släta ut ungdomlig spänst och lyster, föryngrar en rynkbehandling med fillers ditt utseende.
 

Hyaluronsyra är något som finns naturligt i vår kropp. Uppgiften ämnet har är att hålla huden fuktig, bidra till bildandet av ny vävnad och ge volym. I takt med att vi åldras minskar mängden hyaluronsyra i kroppen, vilket resulterar i att huden tappar sin ungdomliga spänst och lyster och rynkor uppkommer.
 

Genom en fillers-behandling, kompenseras detta genom att hyaluronsyra tillsätts som bygger upp, återfuktar, föryngrar och slätar ut hudens struktur.
 

Så enkelt uttryckt, är fillers en behandling om man vill korrigera och förbättra sina ansiktsdrag. Behandlingen används med fördel för ansiktskontuering, behandling av rynkor och läppförstoring. Behandlingen sker med en mycket tunn nål och kan vid önskemål även kompletteras med en effektiv och smärtlindrande salva.

Områden

 

- Kinder

- Käklinjen

- Läppar 

- Djupa och markerade linjer runt ögonen eller munnen

Före-efter bilder

För mer information om behandlingar, vänligen kontakta oss på 031-386 92 00.